PRZYKŁADOWE MENU

PROGRAM FIT

  • ŚNIADANIE
    jaglanka  ,,figa z makiem”
  • II ŚNIADANIE
    zielony sok z selerem naciowym
  • OBIAD
    burgery z indyka z sałatką z kaszy jaglanej
  • PODWIECZOREK
    sałatka z gruszką, rukolą i serkiem pleśniowym
  • KOLACJA
     zupa gołąbkowa
  • ŚNIADANIE
    faszerowane pomidory hummusem z dodatkiem bazylii, pieczywo żytnie
  • II ŚNIADANIE
    sałatka z brzoskwinią, mozzarellą i orzechami
  • OBIAD
    gulasz wołowy, kopytka ziemniaczane
  • PODWIECZOREK
    sernik fit na płatkach owsianych
  • KOLACJA
    sałatka z kaszą bulgur, granatem i selerem naciowym
  • ŚNIADANIE
    szpinakowa rolada z twarożkiem i prażonym słonecznikiem
  • II ŚNIADANIE
    smoothie z banana, szpinaku, kiwi i selera naciowego
  • OBIAD
    kurczak ze szparagami
  • PODWIECZOREK
    fit ciasto z rabarbarem
  • KOLACJA
    sałatka z rukolą, pieczonymi batatami i ciecierzycą
  • ŚNIADANIE
    owsianka z żurawiną, bananem i brzoskwinią
  • II ŚNIADANIE
    sałatka makaronowa z sosem orzechowym, jabłkiem i rukolą
  • OBIAD
    roladki drobiowe ze szpinakiem i ricottą, ziemniaki
  • PODWIECZOREK
    deser jaglany ,,bounty”
  • KOLACJA
    sałatka z kurczakiem gruszką i orzechami ziemnymi
  • ŚNIADANIE
    kanapki z pastą warzywną
  • II ŚNIADANIE
    twarożek z owocami
  • OBIAD
    ryba w kokosowej panierce z ryżem basmati, chutney żurawinowy
  • PODWIECZOREK
    muffiny bananowe
  • KOLACJA
    fit kapuśniak z młodej kapusty z mięsem drobiowym
  • ŚNIADANIE
    sałatka grecka z makaronem warzywnym, pieczywo pełnoziarniste
  • II ŚNIADANIE
    smoothie owocowo – warzywne
  • OBIAD
    roladki drobiowe z warzywami, ziemniaki, kapusta czerwona
  • PODWIECZOREK
    galaretka jogurtowa z brzoskwiniami
  • KOLACJA
    pieczone warzywa z brokułem i mięsem drobiowym, sos jogurtowo-czosnkowy

PROGRAM SLIM

  • ŚNIADANIE
    tortilla z szynką, hummusem i sałatą
  • II ŚNIADANIE
    zielony sok z selerem naciowym
  • OBIAD
    burgery z indyka z sałatką z kaszy jaglanej
  • PODWIECZOREK
    sałatka z gruszką, rukolą i serkiem pleśniowym
  • KOLACJA
    selerowa zupa krem z gruszką
  • ŚNIADANIE
    faszerowane pomidory hummusem z dodatkiem bazylii, pieczywo żytnie
  • II ŚNIADANIE
    sałatka z brzoskwinią, mozzarellą i orzechami
  • OBIAD
    gulasz wołowy, kopytka ziemniaczane
  • PODWIECZOREK
    sernik fit na płatkach owsianych
  • KOLACJA
    sałatka z kaszą bulgur, granatem i selerem naciowym
  • ŚNIADANIE
    szpinakowa rolada z twarożkiem i prażonym słonecznikiem
  • II ŚNIADANIE
    smoothie z banana, szpinaku, kiwi i selera naciowego
  • OBIAD
    kurczak ze szparagami
  • PODWIECZOREK
    fit ciasto z rabarbarem
  • KOLACJA
    sałatka z rukolą, pieczonymi batatami i ciecierzycą
  • ŚNIADANIE
    kanapki z awokado, burakiem i serkiem
  • II ŚNIADANIE
    sałatka makaronowa z sosem orzechowym, jabłkiem i rukolą
  • OBIAD
    roladki drobiowe ze szpinakiem i ricottą, ziemniaki
  • PODWIECZOREK
    deser jaglany ,,bounty”
  • KOLACJA
    sałatka z kurczakiem gruszką i orzechami ziemnymi
  • ŚNIADANIE
    kanapki z pastą warzywną
  • II ŚNIADANIE
    twarożek z owocami
  • OBIAD
    ryba w kokosowej panierce z ryżem basmati, chutney żurawinowy
  • PODWIECZOREK
    muffiny bananowe
  • KOLACJA
    fit kapuśniak z młodej kapusty z mięsem drobiowym
  • ŚNIADANIE
    sałatka grecka z makaronem warzywnym, pieczywo pełnoziarniste
  • II ŚNIADANIE
    smoothie owocowo – warzywne
  • OBIAD
    roladki drobiowe z warzywami, ziemniaki, kapusta czerwona
  • PODWIECZOREK
    galaretka jogurtowa z brzoskwiniami
  • KOLACJA
    pieczone warzywa z brokułem i mięsem drobiowym, sos jogurtowo-czosnkowy

PROGRAM WEGE

  • ŚNIADANIE
    jaglanka  ,,figa z makiem”
  • II ŚNIADANIE
    zielony sok z selerem naciowym
  • OBIAD
    bulgur ze smażonym bakłażanem i serem feta
  • PODWIECZOREK
    sałatka z gruszką, rukolą i serkiem pleśniowym
  • KOLACJA
    selerowa zupa krem z gruszką
  • ŚNIADANIE
    faszerowane pomidory hummusem z dodatkiem bazylii, pieczywo żytnie
  • II ŚNIADANIE
    sałatka z brzoskwinią, mozzarellą i orzechami
  • OBIAD
    pulpety z soczewicy z salsą pomidorową, ryż basmati
  • PODWIECZOREK
    sernik fit na płatkach owsianych
  • KOLACJA
    sałatka z kaszą bulgur, granatem i selerem naciowym
  • ŚNIADANIE
    szpinakowa rolada z twarożkiem i prażonym słonecznikiem
  • II ŚNIADANIE
    smoothie z banana, szpinaku, kiwi i selera naciowego
  • OBIAD
    makaron razowy z cukinią i szparagami
  • PODWIECZOREK
    fit ciasto z rabarbarem
  • KOLACJA
    sałatka z rukolą, pieczonymi batatami i ciecierzycą
  • ŚNIADANIE
    owsianka z żurawiną, bananem i brzoskwinią
  • II ŚNIADANIE
    sałatka makaronowa z sosem orzechowym, jabłkiem i rukolą
  • OBIAD
    papryki faszerowane kaszą i warzywami
  • PODWIECZOREK
    deser jaglany ,,bounty”
  • KOLACJA
    sałatka z gruszką, burakiem i orzechami ziemnymi
  • ŚNIADANIE
    kanapki z pastą warzywną
  • II ŚNIADANIE
    twarożek z owocami
  • OBIAD
    ryba w kokosowej panierce z ryżem basmati, chutney żurawinowy
  • PODWIECZOREK
    muffiny bananowe
  • KOLACJA
    fit kapuśniak z młodej kapusty
  • ŚNIADANIE
    sałatka grecka z makaronem warzywnym, pieczywo pełnoziarniste
  • II ŚNIADANIE
    smoothie owocowo – warzywne
  • OBIAD
    kaszotto chakalaka
  • PODWIECZOREK
    galaretka jogurtowa z brzoskwiniami
  • KOLACJA
    pieczone warzywa z grillowanym serem, sos jogurtowo-czosnkowy

PROGRAM POSTOJOWY

  • ŚNIADANIE
    jaglanka  ,,figa z makiem”
  • OBIAD
    burgery z indyka z sałatką z kaszy jaglanej
  • KOLACJA
     zupa gołąbkowa
  • ŚNIADANIE
    faszerowane pomidory hummusem z dodatkiem bazylii, pieczywo żytnie
  • OBIAD
    gulasz wołowy, kopytka ziemniaczane
  • KOLACJA
    sałatka z kaszą bulgur, granatem i selerem naciowym
  • ŚNIADANIE
    szpinakowa rolada z twarożkiem i prażonym słonecznikiem
  • OBIAD
    kurczak ze szparagami
  • KOLACJA
    sałatka z rukolą, pieczonymi batatami i ciecierzycą
  • ŚNIADANIE
    kanapka z awokado burakiem i serkiem chrzanowym
  • OBIAD
    roladki drobiowe ze szpinakiem i ricottą, ziemniaki
  • KOLACJA
    sałatka z kurczakiem gruszką i orzechami ziemnymi
  • ŚNIADANIE
    kanapki z pastą warzywną
  • OBIAD
    ryba w kokosowej panierce z ryżem basmati, chutney żurawinowy
  • KOLACJA
    fit kapuśniak z młodej kapusty z mięsem drobiowym
  • ŚNIADANIE
    sałatka grecka z makaronem warzywnym, pieczywo pełnoziarniste
  • OBIAD
    roladki drobiowe z warzywami, ziemniaki, kapusta czerwona
  • KOLACJA
    pieczone warzywa z brokułem i mięsem drobiowym, sos jogurtowo-czosnkowy

Zamów dietę dla siebie

FIT FOOD’S
FIT-FOOD’S Anna Szczotka

Konto bankowe: 36105012141000009215705717