PROGRAM GLUTEN FREE

Dieta GLUTEN FREE skierowana jest do osób, u których istnieje podejrzenie nietolerancji glutenu lub chcą go ograniczyć w znaczący sposób. W tej diecie posiłki przygotowujemy z wykorzystaniem produktów bezglutenowych.

Należy pamiętać, że przygotowane przez nas posiłki są pozbawione glutenu w ok. 99% dlatego nie zalecamy korzystania z niej chorującym na celiakię.

DLA KOGO?

  • dla osób z podejrzeniem nietolerancji glutenu
  • dla osób pragnących ograniczyć spożywanie produktów zbożowych

ILOŚĆ POSIŁKÓW

  • ŚNIADANIE
  • OBIAD
  • KOLACJA
  • dwie przekąski: II śniadanie i podwieczorek

WARIANTY

  • 1200 KCAL
  • 1500 KCAL
  • 2000 KCAL

Zamów dietę dla siebie

FIT FOOD’S
FIT-FOOD’S Anna Szczotka, ul. Jarzębia 9/8, 41-800 Zabrze
Konto bankowe: 36 1050 1214 1000 0092 1570 5717